Tiedustelu ryhmävierailusta

Taidemuseo Eemil

Ryhmävierailuista museoon on hyvä sopia aina etukäteen

Oheisella lomakkeella voit lähettää alustavan tiedustelun ryhmävierailusta ja mahdollisista opastuksista. Opastusaikoja on rajoitetusti. Opastukset on tilattava vähintään 2 viikkoa ennen vierailua.

Opastettavan ryhmän koko on pääsääntöisesti 6–25 henkilöä. Opastuksen hinta on arkisin aukioloaikana 70 euroa, muulloin 105 euroa. Yli 25 hengen ryhmä on jaettava kahteen peräkkäiseen opastukseen. Lisäopastuksen hinta on arkisin museon aukioloaikoina 35 euroa, muulloin 52,50 euroa.

Opastuksen lisäksi ryhmä maksaa pääsylipun 8 euroa/henkilö.

Otamme teihin tiedustelun jälkeen yhteyttä mahdollisimman pian. Tiedusteluja voi tehdä myös puhelimitse taidemuseon aukioloaikoina 040 187 2678 tai sähköpostitse info[at]eemil.fi (korvaa [at]-merkki @-merkillä).

Ryhmät ovat tervetulleita museoomme ympäri vuoden. Huomioittehan kuitenkin näyttelynvaihtoihin ja juhlapyhiin liittyvät poikkeukselliset aukioloajat. Myös muista mahdollisista muutoksista tiedotamme nettisivuillamme www.eemil.fi. Pyydämme ryhmiä sopimaan vierailustaan ja mahdollisesta opastuksesta ennakkoon. Haluamme varmistaa, että turvavälit on mahdollista toteuttaa vierailun aikana.

Tiedustelu ryhmävierailusta

RYHMÄN TIEDOT

VIERAILUN AJANKOHTA

:

OPASTUKSET

ASIANTUNTIJAOPASTUS

Asiantuntijaopastuksia järjestetään ympäri vuoden mahdollisuuksien mukaan. Opastusaikoja on rajoitetusti. Opastukset on tilattava etukäteen, viimeistään 2 viikkoa ennen vierailua.

Jos ryhmänne koko on yli 25 henkilöä, ilmoita tähän montako erillistä opastusta haluatte ryhmälle.
B) YLEISÖOPASTUS

Yleisöopastuksen hinta on 30 euroa museon aukioloaikoina. Yleisöopastuksessa kerrotaan lyhyesti Halosten Museosäätiöstä ja taidemuseo Eemilin ajankohtaisesta näyttelytarjonnasta.

MUUTA HUOMIOITAVAA

MAKSUTAPA

SEURAA EEMILIÄ SOMESSA

TAIDEMUSEO EEMIL | Suistamontie 3, 73100 LAPINLAHTI
puhelin 040 187 2678 | sähköposti info@eemil.fi

Share This