Tervetuloa Taidemuseo Eemiliin!

Taidemuseo Eemil on avoinna pääsääntöisesti to–pe klo 11–16, la–su klo 11–15.

 

TAPAHTUMIA:

Keskiviikkokerho joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona – kerho sopii koko perheelle ja kerhoon on vapaa pääsy!

Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastu ja Taidemuseo Eemil järjestävät keskiviikkokerhotoimintaa Taidemuseo Eemilissä joka kuukauden ensimmäisenä keskiviikkona klo 9-11, jolloin lapset vanhempineen, hoitajineen tai ohjaajineen ovat tervetulleita taidemuseoon katsomaan, ihmettelemään, tekemään ja oppimaan. Kaikille avoimessa taidetoiminnassa tutustutaan yhdessä taiteen tekemiseen ja kokemiseen kaikkia aisteja käyttäen, leikkien, toimien ja omia taideteoksia tehden. Toiminta on maksutonta eikä keskiviikkokerhoon tarvitse ilmoittautua ennakkoon.

 

Minä ITE -koko perheen tapahtuma la 20.4. klo 11-15 – vapaa pääsy!

Keväistä koko perheen tapahtumaa vietetään ITE-taiteen teemalla. Ohjelmassa on koko tapahtuman ajan jatkuva kädentaitopaja sekä koko perheen disko. Disko hiljenee näyttelyopastuksen ajaksi klo 13–13:45, jolloin tutustutaan ITE-taiteen lisäksi Halosen taiteilijasuvun teoksiin ja Paavo Kaikkosen maisemamaalauksiin.

Tapahtuman ajan palvelee myös Taidemuseo Eemilin ystävien kahvio, johon on käteismaksu. Työpaja ja disko järjestetään yhdessä Arkkitehtuuri- ja ympäristökulttuurikoulu Lastun kanssa.

 

Taidetorstai-tapahtumat keväällä 2024:

– 11.4.2024 klo 17-18 Tapani Katainen kertoo kirjaprojekteistaan; järjestetään yhdessä Lapinlahden kunnankirjaston kanssa

– 16.5.2024 klo 17-18 aiheina kuvanveistäjä ja taidevalaja Arttu Halonen sekä lapinlahtelainen taidevalu

– 6.6.2024 klo 17-18 Lasiterassin avajaisten Taidetorstai

Taidetorstai-tapahtumiin on vapaa pääsy! 

 

NÄYTTELYT:

Taidemuseo Eemilin näyttelyt löydät täältä.

Lisätietoja info@eemil.fi ja puhelimitse 040 187 2678.

Share This