Näyttelyhakemus

Hae näyttelyaikaa Näyttelysalista ja Studiosta

Hakemuksia otetaan vastaan ympäri vuoden

Taidemuseo Eemilin Näyttelysalista ja Studiosta voi hakea näyttelyaikaa, mielellään vähintään 1–2 vuotta ennen toivottua näyttelyajankohtaa. Erillisiä hakuaikoja ei ole, vaan hakemuksia otetaan vastaan ympäri vuoden.

Näyttelyiden kesto ja tilan vuokra

Taidemuseo Eemilin näyttelyt ovat kestoltaan yleensä 2–4 kuukautta. Tiloista ei peritä vuokraa, mutta hakijalta edellytetään pääsääntöisesti omaa näyttelyrahoitusta. Jos Taidemuseo Eemil hyväksyy haetun näyttelyn ohjelmaansa, taidemuseo tekee hakijan kanssa kirjallisen sopimuksen, jossa sovitaan tapauskohtaisesti näyttelyyn järjestämiseen liittyvistä yksityiskohdista.

Hakemuksen voi lähettää monella tavalla

Näyttelyhakemuksen voi lähettää sähköisellä näyttelyhakemuksella, sähköpostitse osoitteeseen info@eemil.fi tai postitse osoitteeseen: Taidemuseo Eemil/Näyttelyhakemukset, Suistamontie 3, 73100 Lapinlahti. Hakemuksen liitteet voi toimittaa sähköisesti tai postitse. Vapaamuotoisessa hakemuksessa kannattaa vastata samoihin kysymyksiin, joita sähköisessä näyttelyhakemuksessa esitetään.

Autamme hakemuksiin liittyvissä kysymyksissä

Taidemuseo Eemil suunnittelee näyttelytarjontaansa kokonaisuutena. Tämän vuoksi pyydämme kärsivällisyyttä odottaessanne päätöstämme ja yhteydenottoamme. Hakemuksiin liittyvissä kysymyksissä voitte tarvittaessa olla yhteydessä myös puhelimitse museonjohtaja Riitta Mariniin.

SEURAA EEMILIÄ SOMESSA

Taidemuseo Eemil

TAIDEMUSEO EEMIL | Suistamontie 3, 73100 LAPINLAHTI
puhelin 040 187 2678 | sähköposti info@eemil.fi

Share This