Museon ystävät

Taidemuseo Eemil

Talkoohengessä taidemuseon hyväksi

Taidemuseo Eemilin ystävät ovat joukko vapaaehtoisia, jotka toimivat talkoohengessä eri tavoin taidemuseon hyväksi. He ovat muun muassa olleet apuna tapahtumissa, pitäneet opastuskierroksia, osallistuneet siivoustalkoisiin, hoitaneet tarvittaessa museon asiakaspalvelua, keränneet ja järjestäneet arkistoaineistoja ja paljon muuta.

Tule mukaan!

Taidemuseo Eemil tarvitsee ja arvostaa vapaaehtoisten apua. Tervetuloa mukaan museonystäviin!

Taidemuseo Eemilissä kokoontui 31.5.2023 joukko museonystäviä, jotka päättivät perustaa Taidemuseo Eemilin ystävät -yhdistyksen. Yhdistyksen tarkoituksena on tukea Taidemuseo Eemilin toimintaa, ja yhdistys tullaan rekisteröimään. Perustettavan yhdistyksen puheenjohtajaksi valittiin metropoliitta Arseni, joka valmistelee yhdessä Raili Virrannan ja Hannu Puurusen kanssa säännöt ja alustavan toimintasuunnitelman vuodelle 2024. Seuraava kokoontuminen järjestettiin Taidemuseo Eemilissä ke 4.10.2023 klo 17, jolloin valittiin sihteeriksi Raili Virranta ja hallituksen jäseniksi Pirita Luonuankoski, Marja Kahelin, Oskari Korkkonen ja Kalevi Kyyrönen. Varajäseniksi valittiin Siiri Järvilehto, Mirja Litmanen ja Marjatta Sonninen.

Ystäväyhdistyksen sihteerin Raili Virrannan sähköpostiosoite: raili.virranta[at]gmail.com. Korvaa [at]-merkki @-merkillä.

 

Liity jäseneksi Taidemuseo Eemilin ystäviin: https://qrs.ly/jjfk62i 

 

Lisätietoja taidemuseon asiakaspalvelusta, puhelimitse 040 187 2678 tai sähköpostitse info[at]eemil.fi. Korvaa [at]-merkki @-merkillä.

TAIDEMUSEO EEMIL | Suistamontie 3, 73100 LAPINLAHTI
puhelin 040 187 2678 | sähköposti info@eemil.fi

Share This